Kas

Adana Okuyor Projesi kapsamında, okulumuzda Ekim ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Her sınıf kademesinde birinci olan öğrencimize kantin hediye çeki verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize eşsiz bir armağanı olan Cumhuriyetimizin 100. yaşını okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Ekm

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında yapılan voleybol turnuvasının kazananı 8/B sınıfı olmuştur.

Ekm

13 Ekim 2023 tarihinde "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda tatbikat yapıldı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı yapıldı.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla İlköğretim Haftası kutlama programı yapıldı. Törende okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarının ardından şiirler okundu.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için hayırlı olsun.

Haz

16/06/2023 tarihinde öğrencilerimize karneleri dağıtıldı, yaz tatili başladı. Karne dağıtımı sonrası düzenlenen törende, her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimiz okul idaresi tarafından madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Adana Valiliği Robotik ve Kodlama Kapasite Geliştirme çalışmaları kapsamında 06/06/2023 tarihinde TÜYAP fuar alanında düzenlenen Kod01- Robotik ve Kodlama Şenliği'ni Okul müdürümüz ve Fen Bilimleri öğretmenimiz rehberliğinde 25 öğrencimiz ile ziyaret ettik.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuzda düzenlediğimiz bir törenle kutladık.

May

16/05/2023 tarihinde lise tanıtım gezileri kapsamında 22 öğrencimiz ve 2 öğretmenimizin katılımıyla Adana Fen Lisesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

May

04/05/2023 tarihinde 59 öğrencimiz ve 3 öğretmenimizin katılımıyla Uzay Koleji'ne meslek lisesi tanıtım gezisi düzenlendi.

Ock

20/01/2023 tarihinde öğrencilerimize karneleri dağıtıldı, yarıyıl tatili başladı. Karne dağıtımı sonrası düzenlenen törende, sınıf birincisi olan öğrencilerimiz ve her kademede birinci olan öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.