Mrt

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.yıl dönümünü gururla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası'nda personel tahliye tatbikatı yapılması, tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ve okulun planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması amacıyla 6 Mart 2024 Çarşamba günü okulumuzda tatbikat yapıldı.

Şbt

22/02/2024 tarihinde İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Güllü BİRCAN tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik meslek seçiminin önemi, iş ve meslek olanakları gibi konularda seminer düzenlemiştir.

Şbt

21/02/2024 tarihinde lise tanıtım gezileri kapsamında Rehber Öğretmenlerimiz Emine ÖZKARTAL ve Aykut AKBULUT rehberliğinde, 22 öğrencimiz Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret etti.

Ock

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ock

19/01/2024 tarihinde öğrencilerimize karneleri dağıtıldı, yarıyıl tatili başladı. Karne töreninde her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Adana Okuyor Projesi kapsamında, okulumuzda Aralık ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Her sınıf kademesinde birinci olan öğrencimize kantin hediye çeki verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

5 Ocak 2024 tarihinde okulumuzda düzenlenen törenle Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutladık.

Ara

13/12/2023 tarihinde lise tanıtım gezileri kapsamında Rehber Öğretmenlerimiz Emine ÖZKARTAL ve Aykut AKBULUT rehberliğinde, 21 öğrencimiz ÇEAŞ Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ara

20/10/2023 tarihinde lise tanıtım gezileri kapsamında Rehber Öğretmenlerimiz Emine ÖZKARTAL ve Aykut AKBULUT rehberliğinde, 20 öğrencimiz Adana Fen Lisesi'ni ziyaret etti.

Ara

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Meryem SÜRÜCÜ ve Rehber Öğretmenimiz Aykut AKBULUT öğrencilerimiz için etkinlik ve oyun alanları boyama çalışması yaptı. Öğrencilerimizin teneffüslerde keyifle ve birlikte oynayarak vakit geçirmesi için planlanan alanlar öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Öğretmenlerimize gösterdikleri özveri ve verdikleri emek için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Futbol Turnuvasının şampiyonu 8-A sınıfı oldu. Şampiyon olan takımımız okul idaresi tarafından madalya ile ödüllendirildi. Turnuvayı başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulumuzda düzenlenen törenle şehit öğretmenlerimizi andık. Tören sonunda öğrencilerimiz yazdıkları maniler eşliğinde öğretmenlerimize çiçek vererek günlerini kutladılar.

Kas

"Milli Ağaçlandırma Günü" etkinlikleri kapsamında 11/11/2023 tarihinde Hakkıbeyli mevkisinde düzenlenen fidan dikimi etkinliğine Okul Müdürümüz Mustafa KILIÇ, gönüllü öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar İNAL' ın da katıldığı etkinlikte 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı kuruldu.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter."                                                  Mustafa Kemal Atatürk

Başöğretmenimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlediğimiz törenle andık.