Arif Nihat Asya Ortaokulu

MEHMET AKİF ERSOY MAH. 50 SK. NO 26 SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ
KLİMA
ÖZEL HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ
KOZANYOLU OTOBAN BAĞLANTI KAVŞAĞI CİVARI SARIÇAM
MERKEZ
Proje Çalışmaları
ATAK01 Projesi,TÜBİTAK,Öğretmenim yanımda,Sıfır Atık, Oyuncak kardeşliği, Temel eğitimde 10 bin okul, Erasmus ve Değerler Eğitimi vb.