Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü Saat 15.30'da 7/E sınıfında yapılacaktır. Tüm velilerimize önemle duyrulur.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğretmen - veli görüşme saatlerimiz yayımlanmıştır. Sayın velilerimiz ders işleyişini engellememek için görüşme saatlerine uyalım.

Eyl

11/09/2023 Pazartesi günü itibariyle başlayan yeni eğitim öğretim yılı ders programımız yayımlandı.

Yeni eğitim öğretim yılı ders programımıza, okulumuzun ana sayfasında bulunan menüden ''Ders Programı'' sekmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Ağu

Arif Nihat Asya Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu 2023-2024 Eğitim Öğretim ylından itibaren serbest kıyafetten okul formasına geçme kararı almıştır.

Yazlık kıyafet olarak; Kumaş ( amerikan pike ), Renk (nefti yeşil ), Yaka( yakalı krem üzerine nefti yeşil ince çizgili çift düğme), Kol (ribana krem üzerine nefti yeşil ince çizgili), Kol (kısa ) Arma (amblem sol ön üstte ). Arka (okulun adı krem baskı)

Kışlık kıyafet olarak; Kumaş ( 3 iplik ), Renk (nefti yeşil ), Yaka( ribana kendi renginden sıfır yaka), Kol (ribana kendi renginden ), Kol (uzun ) Arma (amblem sol ön üstte ). Arka (okulun adı krem baskı) Ön (kanguru cepli )

Alt Kıyafet olarak : Kumaş ( kot, keten  yada kumaş ), Renk (siyah ), Boy (uzun )

Ayakkabı olarak: Ucu kapalı ayakkabılar (bot, kundura,spor ayakkabı, babet ...vb.)

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) ilişkin kılavuz yayımlandı. Buna göre, Bakanlığa bağlı resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik düzenlenecek kurslar için başvurular 24-28 Ağustos'ta alınacak.

NOT: Kurslara katılmak isteyenler, "https://e-kurs.meb.gov.tr" internet adresindeki e-Kurs modülü üzerinden başvurabilecek.

Ekm

Arif Nihat Asya Ortaokulu 2022- 2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28.10.2022 Cuma günü saat 13.30'da Okul bahçesinde yapılacaktır.Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Kas

Arif Nihat Asya Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı  05.10.2019 Cumartesi günü saat 14.30'da yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu seçildi. Toplantıya katılan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederken yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyoruz.